Styrke Gav Fansen Allt


MED PIPPI
 Långstrump-inspirerad mundering bestående av en t-shirt med texten ”Chaos”, latex cykelbyxor, bruna plattåskor och en lilla/rosa peruk ger Tove Styrke den yngre delen av Täfteåfestivalens besökare en barnvänlig konsert på bästa programtid.
Umeåtjejen Tove Styrke blev stjärna över en natt 2009 och valdes senast till ”årets nykomling” i P3 Guld. Hon har ibland beskrivits som en skapad Idolprodukt, men detta till trots har hon onekligen både en bra sångröst, naturlig charm och scenvana. 

TOVE STYRKE hoppar omkring på scenen och försöker ge järnet. Den riktiga publikkontakten infinner sig dock inte riktigt. Problemet kan vara att huvuddelen av hennes fans fortfarande inte lärt sig hur man digga fullt ut på en musikfestival.  Istället står de kvar vid sina föräldrar och studerar sin idol hängivet och andaktsfullt.

TOVE STYRKE fyllde 18 år i fjol och är full av energi och verkar spelsugen.
Troligtvis kommer hon att utvecklas både musikaliskt och sceniskt innan hon riktigt hittar en stil som håller över tiden. Bland hennes unga fans fanns det dock ingen tvekan om vilken artist som var kvällen höjdpunkt



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: