Tove Är Klar För MTV World Stage

Tove Styrke, Loreen, Nelly Furtado, B.O.B klara för MTV World Stage i Gbg 21 juni, gratis på Götaplatsen:

Loreen och Tove Styrke klara för MTV World Stage i Göteborg

Idag avslöjar MTV de två sista artisterna för MTV World Stage i Göteborg den 21 juni: Eurovision-vinnaren Loreen och svenska popfenomenet Tove Styrke. Loreen och Tove kommer tillsammans med tidigare utannonserade Nelly Furtado och B.o.B att bjuda Göteborg på en gratiskonsert staden sent ska glömma, en konsert som senare kommer att sändas till hundratals miljoner hushåll världen över.

Sedan Loreen fullkomligt krossade allt motstånd i Eurovision 2012 i Baku den 26 maj har hon blivit en av de mest eftertraktade artisterna i Europa. Hennes Euphoria har intagit förstaplatsen på de flesta europeiska låtlistor, och förutom Euphoria kommer Loreen att framföra nytt material från hennes kommande platta. Mattias Behrer är chef för MTV i norra Europa och är mycket entusiastisk över Loreens kommande uppträdande i Göteborg:

- Vi ville ge svenskarna och alla internationella besökare en så euforisk midsommarstart som möjligt och med Loreen är det säkerställt. Här är chansen för alla svenskar att tillsammans med Loreen, Nelly Furtado, B.O.B och Tove Styrke verkligen visa hundratals miljoner hushåll runt om i världen hur en svensk midsommar skall, och bör, inledas, säger Mattias.

Tove Styrke har det senaste året haft fullt upp med sin europalansering. Hennes skivbolag Sony Music har gjort henne till deras största prioritet i Tyskland, och i fredags den 1 juni ställde hon till med storslagen show på den stora tyska festivalen Rock Am Ring. Hon har även uppträtt på Tysklands största TV-kanal RTL. Tidningen New York Post har listat henne som en av tio up and coming-artister att ha koll på under året. Då Tove Styrke redan är på god väg att slå igenom stort i Europa med omnejd, samt att hon är blotta 19 år gammal, passar hon väl in konsertkvällen:

- Tove är en fantastisk artist som kommer passa otroligt bra in med övrig line-up, vi är mycket glada bokningen. Hon blir också kvällens yngsta artist och vi är övertygade om att vår målgrupp kommer älska henne. På samma sätt som med Loreen kommer vi att sända ut hennes musik till våra hundratals miljoner hushåll runt hela världen. Vår största förhoppning är att många får upp ögonen för henne i samband med att vi sänder programmet i höst, säger Mattias


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: