VIDEO FRÅN NÄR TOVE SJÖNG "YOUR OWN WAY"Videoklippet komemr från : http://ladygegga.blogg.se

EN TILL BILD FRÅN SOMMARKRYSSET!

MEN TUSEN TACK DATANDet var dena bild som jag skulle visa men min data visade den inte men precis efter jag har publicerat det förra inlägget så gick denna foto;)
Men visst är den super sööt?

TOVE UPPTRÄDER I UMEÅ!


Ingivningsfesten pågår hela dagen

Festen har börjat. Tusentals människor har samlats vid Umeå Östra för att delta. Tove Styrke och Renhornen är några musikaliska inslag som publiken fått njuta av.
Klockan 14 ska Tommy Körberg uppträda.

Männskor har strömmat till fest- och invigningsområdet från alla håll, många gående eller per cykel.
Den stora scenen har bland annat beträtts av Umeås Idol-stjärna Tove Styrke, som framförde en egen låt samt Fleetwood Macs Go Your Own Way. Renhornen har spelat i ett av tälten. Folk fikar, umgås och väntar på den stora tilldragelsen senare under eftermiddagen

Det skulle vara 1 till bild(den sötaste) men såklart ska min data alltid vara dum mot mej så den vägrar att visa bilden!
Så den bilden komemr en annan dag eller när den går;)

NY DESIGN!

Visst är den nya designen fin?
Jag kan bara ÄLSKA den!!!(L)
Tusen tack till Sara som vella göra den!=)
Den är verkligen super fin jag älskar den fett mycket hahaha men alltså kolal på den ?
Hihi vadt tycker ni om den?
Hiss eller diss?

EN TILL VIDEOKLIPP FRÅN SOMMARKRYSSET!

TOVE PÅ SOMMARKRYSSET!

 

På typ 0:14 får ni se Tove lite;)

På 22:42 så framför Tove Million Pieces!;)

Ohh så långt hon har kommit!(L)
Jag älskar henne av hela mitt hjärta(L)

I nästa inlägg kommer de en annan video(min data är cp störd man kan bara ladda upp ett videoklipp i taget)

NYHTER OM TOVE (ÄNTLIGEN)Jag gillar däremot att titta på Tove Styrke.

Det är ju så med vissa, de har bara det där lilla extra.

Visst är det coolt. Hon är 17 år och är lika självklar på scen som isbitarna i en Coca Cola.

Men idolerna måste kliva ner från sina höga hästar.

Det är som att ”Idol”-veckorna i kommersialismens högsäte (TV4) gör dessa stackars idoler förlamade av förakt mot kändisskapet, som ett hot när det egentligen ger dem alla möjligheter till att styra sina karriärer.

”Hela kändisskapet är äckligt”, sa Tove i en intervju med min kollega i måndags.

Hon måste ha druckit ur samma glas som många svenska prettoartister. De som är för fina för att synas i kommersiella sammanhang, och ser media som en genväg i karriären.

Get over it.

Om vi inte får se Tove Styrke i Melodifestivalen nästa år skulle jag bli förvåndad.

Tills dess hoppas jag att hon tar på sig ett par skor.

Detta skrev dom i Aftonbladet!
Klicka HÄÄÄR för att komma till artiklen!

Okej.se har också skrivit en artikel om Tove här är den;
Hon poppade upp på idol audition förra året och blev den bästa utav alla tjejerna i Idols toppstrid. Tove Styrke är tillbaks på den svenska musikscenen. Hennes debutsingel heter ”A million pieces” och om ni vill kan ni se henne uppträda redan imorgon på Allsång på Skansen. Är ni också lika nyfikna som mig, vad hon kommer att ha på sig? Gillade många av hennes outfits hon använde i Idol i höstas, särskilt en spetsbody. Den var riktigt läcker. Skulle tro att hon har en sommarklänning med en skinnjacka över, det är ju skinn som gäller i år. Om ni inte kan få nog av Tove Styrke så kan ni även läsa en intervju med henne i Cosmopolitan. Hon pryder för övrigt omslaget!

Klicka HÄÄÄR för att komma till artikeln!

Klicka HÄÄÄR för att läsa en tjejs blogg (hon som stylade Tove inför allsång)


Aftonbladet har gjort som en intervju med Tove här är den:

PIRRIG KÄNSLA I kväll spelar Tove på ”Allsång på Skansen”. ”Det känns lite pirrigt. Det ska bli roligt att se hur nya låten tas emot”, säger hon

Idol-Tove tillbaka i rampljuset – men vill inte vara kändis

Då: idol. Nu: en stigande stjärna.

Tove Styrke, 17, är tillbaka.

– Hela kändisgrejen är äcklig, säger hon.

I december åkte Tove Styrke ur ”Idol” på en tredjeplats. I kväll står hon på Sollidens scen i ”Allsång på Skansen” och sjunger sin nya singel ”Million pieces”.

– Det känns lite pirrigt. Det blir roligt att se hur det tas emot eftersom låten är ganska ny, säger den före detta idolen.

Fick skivkontrakt

Det var den 4 december 2009 hoppet dalade. Inför ett fullsatt Scandinavium fick Tove Styrke beskedet att hon hade åkt ur ”Idol”. Scenen fylldes av journalister som ville prata med henne. Sonys VD Hasse Breitholtz smög sig också upp.

– Han kom fram till mig och viskade: ”Tove, Tove, kom hit. Låtsas att du läser något från min Iphone. Vi signar dig (kontrakterar till ett skivbolag, Red anm), det blir skitkul. Visst är du på?”. Jag sa ja och han sa: ”Ha det så bra”. Sedan gick han i väg, säger hon och fortsätter:

– Jag trodde att det bara var vinnaren som blev signad. Nu har jag verkligen fått tid att göra det jag vill. Vinner man ska det bli klart väldigt snabbt.

Tove Styrke skulle först göra en ”barfotaplatta”.

– Ett naturbarn, en flicka med gitarr. Jag är ju så, men det är inte jättekul att göra. Och man ska gå på det som är kul, säger hon.

”Det som är kul” landade slutligen i en singel som doftar elektronisk dansmusik och är skriven av Shout Out Louds-sångaren Adam Olenius.

– Singeln är snäll. Jag har galna låtar som kommer på albumet, säger hon.

Men kändisskapet har också sina baksidor.

– Det är många som beter sig hur som helst mot en. De skriker massa skit efter en. Fulla ungdomar på kvällen är inte jättekul, särskilt inte i min egen stad. I Umeå är det många som håller på med musik och då får man inte sticka ut för mycket och bli kommersiell. De tror att man bara tagit en massa genvägar, säger hon.

Fötterna på jorden

Men Tove Styrke är knappast någon som låter kändisskapet stiga henne åt huvudet.

– Jag är ganska bra på att hålla mig på jorden. Bara för att folk känner igen en är man inte bättre än andra. Jag stör mig så mycket på sådant folk. Hela kändisgrejen är äcklig, hur folk utnyttjar media för att ta sig fram och egentligen har de inte gjort någonting. Jag har gjort ganska mycket som jag egentligen är lite emot, för det handlar bara om publicitet, säger hon.


Det här är ToveNamn:
Tove Anna Linnéa Östman Styrke. Ålder: 17. Yrke: Artist. Familj: Mamma, pappa, systrarna Malin, 30 och Lisa, 14. Bostad: Umeå och Stockholm. Inkomst: 0 kronor (taxerad inkomst 2009). Aktuell: Tove Styrkes debutalbum kommer ut

i november och kommer att följas av en klubbturné i vinter.

Tove om ...

– Det är mycket som är skrattroligt för att det är så absurt hur mycket folk bryr sig om vad man håller på med. Man måste ju respektera dem för vad de gillar. Jag har ju själv haft idoler och varit ett fan. Men jag kan inte riktigt relatera till det eftersom det handlar om mig. Det är andras bild av mig som jag inte kan förstå.

Idol-Calle.
... kontakten med de andra ”Idol”-deltagarna:

 

– Vi har ingen kontakt längre. Vi håller på med så olika saker. Calle är på turné, Erika som jag stod nära har varit på någon schlagerturné och jag själv flänger mellan Umeå och Stockholm.

... musikreferenser:

– Människors referensramar när det kommer till tjejer och pop är inte jättestora. Även om jag inte har haft Robyn eller Lykke Li som förebilder är det lätt att bli jämförd. Vår musik går åt samma håll trots att jag inte tycker att det låter likadant.

... hon inte hade varit med i ”Idol”:

– Egentligen skulle jag ha mått lika bra i själen om Sverige inte hade vetat om vad jag hade gjort eller vilken låt jag skulle sjunga på lördag. Jag hade klarat mig lika bra, varit lika lyckligt, mått lika bra om jag hade fortsatt gå i skolan och gjort ettornas projekt, tvåornas projekt och treornas projekt som det ska vara. ”Idol” kändes som en kul grej då. Jag tycker man ska prova på saker för man lär sig alltid någonting.

... att snart fylla 18 och kunna gå ut:

– Jag är kanske den enda 17-åringen som inte är sugen på krogen. Jag känner mig som en gammal gubbe. Jag sitter hemma och lyssnar på Hoola Bandoola band och skriver låtar.


Ni har väll inte missat att Tove kommer att vara med i sommarkrysset den 21?

Och att hon har meddelat att hennes album kommer ut i November!
Längtar som f*n!;)

Men aja det vart ett låååångt inlägg men jag tror att ni gillar det;D

NY INTERVJU MED TOVE!

TOVE PÅ SKANSEN!

Som jag skrev i ett inlägg att jag skulle se Tove live på Skansen och det gjorde jag!
Men på tal om Skansen så vart bilderna misslyckad!;(
Alltså det gick till såhär:
Jag var på grönan när klockan blev halv sju så sa jag till min kusin att vi skulle till Skansen och så skulle vi ditt problemet var att min kusin inte sprang utan gick fast jag sa till henne skynda!
Men aja efter de är vi framme och de är fullt med folk där!
Jag är ju så glömsks så jag hade glömmt att köpa biljetterna!!!!!!!!!!
Så vi fick stå upp med massa av folk och det var folk framför mej så det vart inte bra bilder men jag hörde och såg!;)
Men förre allting skulle börja så kom Tove till dom som hade köpt biljetterna (jag var långt ifrån henne då) så jag sprang som inne i helvete ditt och var så nära henne(bilderna kommer) precis när jag skulle ropa Tove för att visa min tröja så ropar nån annan så hon kollar på den personen efter det var hon tvungen att gå!

En video från när hon sjöng:

Såhär nära var jag henne: (det var här någon ropade på henne)


Här var hon tvungen att gå:(ÄNTILIIIIIIIIIIIIIIGEN så kom Anders ut:


Massa med folk!:Tove (bilden är suddig jag vet)


Tove (suddig bild)


Tove:


Tove:


Tove:


Tove:


Tove:

Hahaha jag sprang runt som en galning!
Jag ramlade på stenar, gick förbi sjukt många med männsikor, har sakt över 100 gånger förlåt till folk för jag har typ kommit åt dom för att få den bästa bilden!
Jag har typ 5blåmärken nu!;)
Men aja det är värt det!:)
Fast jag inte kunde prata med Tove eller ta en bild med henne så kommer detta vara ett minne för livet!♥
Faan vad jag älskar dej Tove!;)
Jag åkte 3 timmar bara för att träffa Tove och det är värt det..♥

En till vide från Skansen:


Visst var hon bra?
Bara om Tove visste hur mycket jag älskar henne..

NY INTERVJU MED TOVE!Jag kan fortfarande inte fatta att jag kommer att se henne sjunga live?
Tänk er eller det går inte att göra det..

NU AVSLÖJAR JAG...

................... JAG SKA TRÄFFA TOVE!!!!
Jag ska till Stockholm imon och den 10 ska jag till Gröna lund och Skansen!;)
Tove ska ju uppträda där!=)
Klockan 20:00 sätter alla Tove fans på svt1 (på tisdag)
Så det kommer att komma fullt med Tove bilder!=)
Men då kommer på Onsdag för jag hinner inte på Tisdag!=)

TMTMTMTMTMMT

Hahha bästa rubriken ever?
Haha men imon kommer jag att avslöja nått för bloggen som jag tror att ni kommer att bli glad av!=)
Jag kan ge er en ledtråd det kommer vara bilder på Tove som bara denna blogg kommer att ha!=)
Ni får gissa om ni vill;D

PHOTHSOOT MED TOVE!

Om ni inte vill ramla så håll er hårt i stolen för här kommer jäääääääääääääääääte vackra bilder på Tove:Klicka HÄÄÄÄÄR om ni vill se bildenra i den officiela sidan (det finns som en liten beskrivning till varje bilderna men just nu så är min data seg så jag kan inte komma in i sidan)

Jag fick bilderna av tjejn som bloggar på www.tovefan.blogg.se ;)

MIIIIIIIN TRÖJA ÄR HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!

Min kompis mamma trycker tröjor så jag beställde en tröja från henne med mina 3 idoler: Vanessa Hudgens, Justin Bieber och såklart Tove Styrke!;)
Jag kan bara säga en sak jag ÄLSKAR den!(L)
Här har ni bilderna:

♥TOVE BILDER DEL 24♥

Det var länge sen jag hade Tove bilder;)
Idag hittade jag några fina bilder på Tove;)
Kommentera om ni tar dom eller om ni har en blogg och spara dessa bilder från mi  blogg så länka min blogg;)