TOVE´S ALBUM SLÄPPS I HÖST!

I förra inlägget skrev jag ju en sida om Tove Styrke och om man läser hela artikeln så står det att Million Pieces är hennes ingel till hennes album som släpps i höst!=) Men det jag undrara nu är att ska bara Tove uppträda med Milliom Pieces på Skansen den 10 Augusti? Aa hon kanske ska göra det, spännande värre kan jag bara säga;D

TRALALALA

Hahaha världens bästa rubrik i know ;)
Men aja till saken Sony Music har gått ut med en pressrelease som ni kan läsa häääär

SINGELN HAR SLÄPPTS PÅ ITUNES!

Ja rubriken säger för det mesta allt;)
Toves nya singel Million Pieces finns nu på ITunes!
Man kan köpa den för 9 kr=) Rikitg bra pris;D
Tryck hääär för att köpa singeln;)

PROMOTIONBILDER!
Här är Toves promobild! Den ska skickas ut till press när skivbolaget skriver och berättar om singeln hon släppt! Visst är hatten fin? Jag hittade den hemma hos min syrra, hon har ca tusen hattar eftersom hon är galen. Skoja, hattgrejen obviously runs in the family.Åh fina lilla baby girl! Den här bilden gillar Tove väldigt mycket och jag också! Jag tycker att hela bilden är väldigt björkesque på något sätt.Här ligger Tove i solariet, eftersom man måste va brunbränd om man ska vara popstjärna! Tog bilden själv med min mobilkamera, nästa vecka ska vi träffa Tove och sätta in långa blonda extensions, förstora hennes läppar med injektioner, operera hennes tuttar samt sminka henne som en hora! SKOJA!!! <-- Bra att hon skoja!

Rikitgt snygga bilder på Tove;)

Tove/Erik!

Tema Rock/Världens bästa låt!

Tema kärlek och duett i idol!

HAHAHA COOLT!

Ni vet Tove singel Million Pieces den har redan  7,796 visningar på UTube bara på typ 3 dar medans Eriks singel Take Me On fick 10.047 visningar på 2 veckor!
Snacka om att Tove kommer att gå längre;)
Men nu började jag tänka på en sak jo Tove kommer att vara med i Sommarkrysset den 10 Augusti och nu har ju singeln slöppts så det kan ju betyda att Tove kommer att släppa skivan tills dess så om vi har tur så kommer Tove farmföra sina låtar på skivan på sommarkrysset!
Hoppas för jag ska dit ;)
Eller mamma har lovat mej så jag hoppas att det inte hände nått så att vi inte kan åka dit;/
Men aja skulle bara säga det=)

Förhandsboka A Million Pieces med Tove Styrke!

Nu kan man förhandsboka Toves singel på dessa platser för 29 kr rikitigt billigt men jag ska nogg vänta tills debutskivan kommer ut;)
Men aja till er som vill köpa singeln så finns den här:
Bengans

CDON

Ginza

OMB DEN ÄR HÄR!!!

Räknaren på Tove Styrkes officiella hemsida gick ner till noll. Istället dök det upp en singel där. Det är intressant att se hur pressrelasen presenterar Tove Styrke, det är ju första gången skivbolaget uttalar sig. Tove framställs som en ung musikskapare med integritet, som vet vad hon vill och står för sin musik. Miss Styrke har själv varit med och skrivit musiken på det album som ”kommer senare i höst”. Men den här hitlåten har skrivits av Adam Olenius och producerats av Lotus & 2manyfreckles. Underligt nog så skriver Sveriges Radio att Lykke Li varit inblandad.
Här är låten:


Här är artiklar där tidningarna har skrivit om Tove.
Aftonbladet:

De flesta kommer nog ihåg 16-åriga Tove Styrke från höstens Idolomgång.

Nu släpper Idoljokern sin första singel.

I höstas kom Tove Styrke trea i Idol. Hon kom in som joker i tävlingen och charmade öronen av svenska folket.

Nu meddelar Sony att Tove nu släpper sin första singel ”Million Pieces”.

Senare i höst kommer albumet som Tove själv skrivit, komponerat och förberett inspelningen av under våren.

— Det viktigaste har varit att jag verkligen älskar musiken. Jag har inte skapat musik som andra förväntar sig eller för att pleasa någon. Detta är musik jag själv står bakom till 100%. Gillar folk därute vad de hör blir jag såklart så fantastiskt glad, säger Tove i ett pressmeddelande.

Sverigesradio: 
”Million Pieces” är producerad av Lotus & 2 Freckles och skriven av Adam Olenius från Shout Out Louds.
Dags för Tove Styrke att stå på egna ben utanför Idol. Hon har samarbetat med Lykke Li & Shout Out Louds-Adam på nya singeln som premiärspelades idag

Västerbottenskuriren:
Umeås egen Idol Tove Styrke släpper sitt debutalbum i höst.Det blev en tredje plats i idol, men det har inte stoppat hennes karriär. I sommar spelar hon på Skansen och i höst släpper hon sitt debutalbum.
- Det viktigaste har varit att jag verkligen älskar musiken. Jag har inte skapat musik som andra förväntar sig eller för att pleasa någon. Detta är musik jag själv står bakom till 100%. Gillar folk därute vad de hör blir jag såklart så fantastiskt glad

SvenskaDagbladet:
17-åriga Tove Styrke, mer känd som "Idol"-Tove från 2009 års upplaga av talangtävlingen, är på gång med sin första singel. "Million pieces" är skriven av Adam Olenius från Shout Out Louds, och i höst kommer hennes första, ännu obetitlade, album att ges ut.

- Det viktigaste har varit att jag verkligen älskar musiken. Jag har inte skapat musik som andra förväntar sig eller för att pleasa någon. Detta är musik jag själv står bakom till hundra procent. Gillar folk därute vad de hör blir jag såklart så fantastiskt glad, säger Tove Styrke i ett pressmeddelande.

Tove Styrke kom trea i förra årets "Idol" efter Erik Grönwall och Calle Kristiansson.

 Vill du läsa mer?

Kolla dom här sidorna:

Popjustice

Kulturbloggen

Oswalds Popcorn

Expressen

Låtlista P3

Men en sak kan jag säga låten är FEEEEEEEEEEETTTTTT GRYYYYYYYYYYYM!
Är beroende av den ....!

 

Toves känslor över att få lämna Idol

Sådär ja!

Så nu har jag tagir bort ipoden orkade verkligen inte med den!
Och högerklickande skyddet så nu kan alla spara dom underbara bilderna på den underbara Tove;)
Men aja ha det gött;D

Million Pieces

En ny Tove låt har läckt ut;)
Älskar låten som fan!
Nu längtar jag ännu mer tills hennes album kommer ut=)

Intervju med Tove om sina låt val!

Födelsedagskalas för Tove

Gå in på.....

... www.tovestyrke.nu !
Om 17 dagar avslöjas Toves hemlighet!

En nyhet om Tove Styrke
Lördagens Aftonbladet har en något märklig artikel om Tove Styrke och hennes kommande musik. Representanten från Sony säger inte mycket, men man får intrycket att Tove jobbar på heltid med en skiva som förhoppningsvis kommer till jul. Och att projektet är på ett så tidigt stadium att det inte går att säga något om hur det kommer att låta.

På Sonys egen blogg RAW-bloggen gavs för ett tag sedan en helt annan bild av läget. Då spelades Toves musik på Sonys kick-off och låtarna var otroligt bra.

Är det här ett första tecken på lansering av en skiva? Eller bygger hela artikeln på någon typ av missförstånd? Observera även att artikeln kommer samma dag som ESC-finalen, så det är inget sätt att fylla ut musiknyheterna pga nyhetstorka.

Vad är det som händer kring TS? Skillnaden mot andra Idol-deltagare, tystnaden, väntan och hemlighetsmakeriet,  måste bero på något. Antingen har det varit en massa strul, eller så får Miss Styrke en väldigt, väldigt speciell behandling som den oslipade jättediamant hon är. Om hon får så här mycket tid för att hon ”känner på låtar, sjunger lite och skriver lite” på heltid, tycker åtminstone jag det verkar ganska sensationellt. Det fick inte ens den geniförklarade Amanda! Hennes första singel kom 23 januari och det första albumet kom 7 maj. Erik Grönwalls första album gavs ut 21 december!

Här är avsnittet om skivutgivningen i Aftonbladets artikel, läs och döm själv:

”-Tove är instängd i en studio. Hon känner på låtar, sjunger lite och skriver lite, säger Petra Åkesson på skivbolaget Sony Music. Förhoppningen är att en skiva med den Umebördiga idolen, som att döma av Sony Musics officiella sajt har slopat sitt andra efternamn Östman, ska kunna släppas i slutet av året. Men hur den kommer att låta – eller vilka låtskrivare och producenter som är inblandade – kan varken artisten eller skivbolaget svara på.  -Det är så tidigt i det här projektet, så det finns inget att säga från Toves håll nu. Och det är inget som jag kan prata om heller, förklarar Petra Åkesson.”

Petra Åkesson jobbar på Sony Musics pressavdelning och har titeln Promotion Manager Local. På Sonys svenska hemsida står även hur man kontaktar henne, men jag tror inte det är någon idé att fråga när skivan kommer.

Källa:http://tovestyrkebloggen.wordpress.com/

Tove Styrke klar för Allsång på Skansen!

Den 10 Augusti kommer Tove att vara med i Allsång på Skansen!
Jag bor 2/3 timmar från Stockhom men jag ska försöka neej inte fösöka utan jag SKA ditt då!!!!
Här är  10 artiklar där det står att Tove kommer att vara med i Allsång på Skansen:

Västerbottens-Kuriren

Västerbottensnytt

Expressen

Svt

Svt II

SR

Sydsvenskan

Svenska Dagbladet

Borås Tidning

Skansen

Ekuriren

Webfinanser

Sydsvenskan

Metro

Dalarnas Tidningar

Aftonbladet

Presskontakt

Realtid

Svenska Dagbladet