♥Tove Bilder Del 38♥Bild Från Toves Twitter


Känns sorgligt att den här turnén snart är över. Bild från en kväll då vi spelade rätt kasst men va snyggare än nånsin yfrog.com/h4uzfyzj

Tove Styrke - Close Enough (Från Livelöpet)

,

Tove Uppträder På Kringelfestivalen I Södertälje

Tove Styrke - Liseberg


Klicka här för att komma till sidan där jag tog bilderna ifrån. Det finns även en liten artikel om Tove.

Klicka här for att komma till sidan jag tog bilderna ifrån.
Tove Uppträder På Malföfestivalen - Video

Tove Från Då - Till Nu

Klicka här för att läsa artikeln.

Bilder Från Marikas FBBilder Från Toves Uppträdande I Gröna Lund

Artikel Om Tove I En Italiensk Blogg

"Och jag avslutar med min sång för tillfället. Kom ihåg hur förra sommaren jag skulle bli galen för den första singeln på en tredje plats Idol Sverige? Så redan Jag ger dig ledtrådar.
Tänk om jag berättade miljoner enheter ska förstå vem jag pratar om, eller hur?
Men kritikerrosade och älskad av hela Sverige är tillbaka Styrke Tove ! (Inte riktigt borta, och detta verkar vara den första singeln från sitt andra album).
Låten heter Call My Name och hon är Gud. Så älskar det."


Artikeln var på italienska och eftersom jag har spanska kunskaper (italienskan och spanskan är nästan likadant) så översatte jag men jag tog lite hjälp av Google Translete när ord jag inte kan kom upp.

Tove Styrke Och Ola SaloKlicka här för att läsa en artikel om Tove.

Call My Name

Photshoot Med Etoall

Tove Styrke - Etoall

Tove Hjälper De Som Behöver Hjälp I Afrika

Rapparen Petter ville göra nåt för de svältande på Afrikas horn – och samlade halva Sveriges artistelit i Kedjan. Förutom Petter himself består supergruppen bland annat av Daniel Adams-Ray, Amanda Jensen, Jasmine Kara, Tove Styrke och Timbuktu.

Vad gör då Kedjan för de svältande? Jo, i onsdags släppte de låten ”Ringar på vattnet”.
Alla intäkter, från Stim, Itunes, Spotify och dylikt, går direkt till Radiohjälpens insamling till Afrikas horn.

Meningen är förstås att vi ska köpa låten, men tills dess kan du lyssna på den här:

Call My Name - Ny Sång

♥Tove Bilder Del 36♥

Videoklipp Från Kalmars Gatufest

Tove StyrkeHon gör inte som de andra idolerna. Nämligen lätt för sig.
Med Amanda Jenssen som ett lysande undantag så har övriga idoler valt, eller levererats, synnerligen slätstruken pop som det finns hur mycket som helst av.
Tove Styrke väljer att gå sina egna vägar och hamnar snarare i knät på Robyn. Och där sitter hon ganska bra, även om hon ännu väger lite för lätt och saknar tillräckligt många bra låtar.
Men hon är så ung
En hel karriär ligger framför henne och det är inte rättvist att jämföra henne med artister som har flera decenniers erfarenhet i ryggen.
Man får ta det som det är.
Hon har hits.
White light moment, till exempel. Som hon avslutar spelningen med. En härlig låt med en klockren refräng.
Eller High and low som är ett rent synthparadis.
Hon kör nio låtar, samtliga från fjolårets debutalbum. Och eftersom det är en aning ojämnt så blir konserten därefter.
Mycket är bra men ett par låtar känns tunna.
Roligast är låtarna med lite karaktär, som Bad time for a good time. Sugande och tung sticker den ut ur massan. Det samma gäller Close enough. En låt som är lätt att underskatta men om man verkligen lyssnar är den distinkt och spännande.
Tove Styrke är skönt befriad från lismande publikfrieri.
Hon bjuder på sig själv men integritet är det jag känner.
En artist som njuter av det hon gör, som är cool och avslappnad på en och samma gång.
Ge henne ett par album till så kan det bli riktigt vasst.

Tove "Drömduett - Ett Fan"


Idol-trea från 2009, årets nykomling på P3-guldgalan i år och ett stort framtidshopp. Så brukar 18-åriga Tove Styrke beskrivas. På fredagen uppträdde hon på Sveaplan och Hej Kalmar! fick en pratstund med henne. 

Har du varit i Kalmar förut?
– Bara när jag åkt över till Öland, så det är första gången jag spelar här. Det känns spännande, det verkar bli mycket folk också, det är kul!

Vad är det bästa med att turnera?
– Man känner olika laddning i låtarna trots att det är i princip samma låtlista på alla spelningar.

Det sämsta?
– Det är ofta sena spelningar, mellan midnatt och ett på natten. Det gör att man får en ganska konstig dygnsrytm. Fast det gillar jag också, de sena spelningarna är lite mer hemliga, lite mer spännande. Men man måste se till att ta hand om sig själv och hitta glädjen.

Vilken låt är roligast att spela?
– Det beror på vilket humör jag är på, men jag gillar Close Enough. Ibland kan det väl hända att jag lessnar på någon av låtarna, men alla är roliga att spela.

Vem skulle du vilja sjunga en duett med?
– Något fint fan kanske, de är underbara och de inspirerar verkligen mig. 

Hur känner du inför att slå utomlands?
– Jag försöker att inte ta mig själv vatten över huvudet. Det skulle ju vara Tyskland som ligger närmast just nu, men jag tar ett moment i taget. 

Känner du att du har missat något under turnén?
– Nej, jag tycker jag hunnit med mesta faktiskt! Vi i bandet har utvecklats så mycket under den här resan, från första spelningen där det bara var 30 stycken i publiken, till Storsjöyran som var helt galet! Nu är vi väl inne på sluttampen, men jag får fortfarande kicken.

Klicka här för att komma till sidan och för att se bilderna.

Tove Uppträder På Kalmar Stadsfest


klicka här för fler bilder.

Tove - "Jag Är En Katt"Hon är en katt. Fast egentligen inte, men en dag kände hon sig som det och skrev det därför på sin blogg. Det berättade den hyllade artisten Tove Styrke för Sommarsodas Malin Flodén när de hängde på Stadsfesten i Kalmar.

Dessutom berättade Tove om hur det känns att vara Ola Salos favorit, såväl som hemligheten bakom hennes klädstil och genombrottet i Idol.

Klicka här för att komma till artikeln.

Bild Från Toves Twitter

Tove - "Jag Skulle Lätt Kunna Tänka Mig Att Göra Det Här Igen!"


Tove Styrke
lyrisk efter sin konsert i Livelöpet

Tove Styrke var nervös innan.

Men när Livelöpet var över hamnade hon i ett lyckorus.

– Jag trodde folk bara blajade som sagt att det var askul och så, men nu när jag gjort det fattar jag vad de menar.

Rockbjörnen-nominerade Tove Styrke spelade sina låtar i nya, akustiska versioner.

– Vi har inte haft asmycket tid att öva och vi hade verkligen en tidig idé om hur vi ville att det skulle låta så då får man ganska höga krav på sig själv, berättade hon efter konserten.

Hon var väldigt nervös, men hade lugnats lite av Ola Salo som berättat hur kul han tyckte att det var när The Ark spelade i Livelöpet förra året.

– Jag skulle lätt kunna tänka mig att göra det här igen! Jag trodde folk bara blajade som sagt att det var askul och så, men nu när jag gjort det fattar jag vad de menar. Jag trodde inte att jag skulle få en kick av att vara i en studio och spela för en kamera, typ. Men det var verkligen jättegivande och roligt!

Vad var roligast?

– Att dom, fansen, var här med mig hela tiden. Det var vädigt speciellt och nytt och jag hade jättegärna kört fler låtar. Det var jättejätteroligt.

Vad var annorlunda från en traditionell konsert?

– Folk får chansen att säga det de vill i lugn och ro och inte bara en massa gastande i nån form av tonårsfylla. Det var befriande att kunna vara med dem under så lugna omständigheter.

Lätt skämtsamt fortsätter hon:

– Jag har lärt mig lite om mig själv idag kan man ju säga!

Dagens Bild

Fler Bilder Från Modeveckan I Stockholm

Dagens Bilder

Bilder Från Mode Veckan I Stockholm

Bild Från Nikeisha

Tove Styrke: Putte i Parken 2011

Bilder Från Twitter

Publiken Vaknade Mot Slutet Av Toves Konsert


När jag hörde Tove Styrkes första singel ”Million pieces” på radion i juni förra året vred jag upp volymen och gungade med. Skönt, nästa ”Body talk”-platta blir lika bra, tänkte jag. Men, visade det sig snart, det var inte Robyn som sjöng, utan Tove Styrke som med en mognare röst och hårda electrobeats högg sönder ”Idol”-epitetet i småbitar.

När det självbetitlade albumet sedan kom i november – ett år efter att Styrke blev trea i ”Idol” – blev det uppenbart att förstasingeln inte var en lyckträff. Likt Amanda Jenssen och … vänta … vänta … vänta … nä. Likt Amanda Jenssen hade Tove Styrke haft tålamod, integritet och talang nog för att bida sin tid och förvalta uppmärksamhetskapitalet på bästa sätt. Skivan var inte rakt igenom fantastisk, men den bästa svenska tonårsdebuten jag har hört sedan just Robyns.

”Million pieces” blir den andra låten på Tove Styrkes fredagskonsert på Youth Area Stage. Efter en ganska svag inledning med ”Beating on a better drum” – en annan bra låt på albumet – visar Styrke och hennes komptrio här att plattans elektroniska ljudbild går att överföra till scenen. Visst låter det burkigt inne i hangaren, men nog svänger det.

Fast det vill inte riktigt lyfta. Den unga publiken (cirka 200) – maxåldern är 25 – applåderar flitigt efter låtarna, men står mest artigt och tittar på under dem.

Tove gör nog sitt bästa för att få i gång alla, men det händer inte så mycket förrän i min favorit ”High and low”, som kommer i slutet av konserten. Då dansas och jublas det friskt, likaså i Styrkes största hitlåt, ”White light moment”, som avslutar konserten efter drygt 40 minuter. Men någon ”Idol”-stämning blir det aldrig. Fast jag är nöjd.

Efteråt är jag kluven till valet av scen. Å ena sidan siktar Tove Styrke ju inte alls på den yngre ”Idol”-publiken – det är ingen slump att hon inte var med på torsdagens Rix FM-festival – och nog hade konserten haft minst dubbelt så många besökare utan åldersgräns. Å andra sidan är det berömvärt – verkligen! – att erbjuda ungdomar att få gå på en alldeles egen konsert, utan festivalglada vuxna som rullar hatt. Det där med att både ha kakan och, ja ni ve

Videoklipp Från Hudiksvall

Videoklipp Från Storsjöyran

Artikel Om Tove


Klicka här för att komma till artikeln.

Artikel Om Tove I Nsd.se


Piteå Dansar och Ler, Spotifyscenen

Betyg: 4

Glöm Idol. När den ordentligt avsmalnade Tove Styrke kliver upp på scenen iförd ett par vansinnigt höga, chockrosa platåskor och skrevar vidvinkelobjektiven framför kravallstaketen i sina svarta trosor krossas alla minnen av den timida Umeåtjejen som svenska folket en gång lärde känna.

Tove har gått vidare och surfar nu mera på svallvågorna från Lady Gaga och Robyn.

Hon inleder med det starka öppningsspåret ?Beating on a better drum? och fortsätter i ett rasande nästan kokaininspirerat tempo.

Ljudbilden smetar ihop och rösten skär sig till och från men vem bryr sig. Ett norrländskt yrväder av känslor dansar uppe på scenen - likaså publiken där nere . Det är fantastiskt.

Men efter den bombastiska fjärde låten?Bad time for a good time? avtar den initala stormen. Styrkes låtkatalog håller inte för en hel konsert. Melodierna blir repeterande och bubblan av ny popstjärna spricker likt ungdomens kranka drömmar om evig kärlek.

Vi betar av alla måsten ?High and low?, ?Stalker in your speaker?, ?Million pieces? och landar slutligen i finalen med dunderhiten ?White light moment?. Publiken hoppar upp och ner tjutande av lycka. Efteråt är jag alldeles mätt.

45 minuter discopop signerat Styrke är fullt tillräckligt.

Rösta På Tove!

Klicka här för att rösta.