Dagens Bild

Bilder Från Olika Festivaler

Styrke Gav Fansen Allt


MED PIPPI
 Långstrump-inspirerad mundering bestående av en t-shirt med texten ”Chaos”, latex cykelbyxor, bruna plattåskor och en lilla/rosa peruk ger Tove Styrke den yngre delen av Täfteåfestivalens besökare en barnvänlig konsert på bästa programtid.
Umeåtjejen Tove Styrke blev stjärna över en natt 2009 och valdes senast till ”årets nykomling” i P3 Guld. Hon har ibland beskrivits som en skapad Idolprodukt, men detta till trots har hon onekligen både en bra sångröst, naturlig charm och scenvana. 

TOVE STYRKE hoppar omkring på scenen och försöker ge järnet. Den riktiga publikkontakten infinner sig dock inte riktigt. Problemet kan vara att huvuddelen av hennes fans fortfarande inte lärt sig hur man digga fullt ut på en musikfestival.  Istället står de kvar vid sina föräldrar och studerar sin idol hängivet och andaktsfullt.

TOVE STYRKE fyllde 18 år i fjol och är full av energi och verkar spelsugen.
Troligtvis kommer hon att utvecklas både musikaliskt och sceniskt innan hon riktigt hittar en stil som håller över tiden. Bland hennes unga fans fanns det dock ingen tvekan om vilken artist som var kvällen höjdpunkt

Fler Bilder Från Schools OutJag hittade bilderna här.

Tove Kommer Att Uppträda På Fallens Dagar 2011


TROLLHÄTTAN

Sedan tidigare är Veronica Maggio, Erik Hassle, Oskar Linnros, Lazee och Nassim Al Fakir klara för Fallens dagar 2011.
Nu har RIX FM Festival-artisterna också släppts: Tove Styrke, Vincent, Eric Amarillo, Christian Walz och Broken Door kommer till Trollhättan och Tunet för att uppträda i mitten av juli.

Tove Styrke Gästar Moraeus ProgramUmeåbördiga Tove Styrke dyker snart upp i tv-rutan igen. I går befann hon sig i Orsa för inspelningarna av SVT:s nya musiksatsning Moraeus med mera.

I tv-programmet bjuder spelmannen Kalle Moraeus in artister till sin hemort för att spela tillsammans. När VK ringer upp Tove Styrke håller hon på att bekanta sig med de andra medverkande.
- Vi myser och byter erfarenheter. Det är en härlig mix människor och väldigt kul att prata med en sån som Lill-Babs.

Klicka HÄÄÄR för att läsa fortsättningen.

Bilder Från Toves Twitter

Tove Uppträder På Skansen (3 Maj)Idag har det varit "Skansendag" för alla Sveriges friends. Det brukar vara vackert väder, korta kjolar och glassätande på agendan. Men inte i år. För just idag bestämde någon att det skulle börja regna, hagla blåsa och ibland snöa. Inget bra utgångsläge för en dag som 100% skulle spenderas utomhus.

Det blev ändå helt okej. På stora scenen uppträdde artister som Tove Styrke, September och Swingfly. Jag gillar dem alla tre. Adam Tensta skulle ha kommit men blev "sjuk". Förstår honom, skulle inte heller vilja uppträda i skitvädret som drabbade oss idag.

Tove Sjunger WLM I Söderhamn

Tove På Schools Out I Söderhamn


När Tove Styrke går på scenen är det packat med folk i Stadsparken.

- Det här är vår sista låt i dag så nu vill jag att ni röjer med mig, säger Tove Styrke i mikrofonen.

Klungan längst framme vid scenen lyder instruktionerna men publiken längre bak står mest still och tittar på.

Efteråt är Tove Styrke nöjd med spelningen.

- Det blir lite speciellt när det är så här blandade åldrar. Publiken var lite tystare än vad jag är van vid men det är fint när man ser hur de står och kramas.

Dagens bild

♥Tove bilder del 33♥

Konsert bilderna är här ifrån

RIX FM Festival I Falun - Bilder

RIX FM Festival I Falun