Bild Från Toves FacebookInspelning med augustifamiljen av premiärprogrammet "På Spåret" i härliga Göteborg. Slå på din TV och SVT den 25 november!

Bild Från Topshops Facebook Sida

Svar På Tal

Jossan om Tove Om Framgången:
Hej! vet du vart Tove's t-shirt som hon hade på sig när hon uppträdde i idols första fredagsfinal?
18 Oktober, 11:55  
emma om Artikel Om Tove:
var har du hittat dom andra bilderna? hittar inte :(
Svar: Nu vet jag inte om du menar kval finalen eller fredagsfinalen för på första fredagsfinalen så hade hon på sig en byxdress från Topshop och på den första kval veckan vet jag inte vart hon köpte dom. Och ett tips om du vill veta vart Tove har köpt sina kläder klickan på "Toves Stil" i kategorin.

Svar: Jag hittade dom på någon hemsida som jag inte kommer ihåg men du kan ju alltid spara från min blogg:)

Dagens Bilder

Dagens Bilder

Backstage Av Topshop På Stockholm Fashion Night

Tove Styrke Möter NederländernaIgår, 25/10, presenterade musikbranschfestivalen Eurosonic Noorderslag sina första artister och som enda svensk akt ser vi Tove Styrke.

Tove Östman Styrke, född 1992 i Umeå, hamnade på tredje plats i tv-programmet "Idol 2009". I juni 2010 släpptes hennes första singel, "Million Pieces", som är skriven av Adam Olenius från Shout Out Louds och av Lykke Li . Låten kom senare i en remix av Familjen, som Tove Styrke uppträdde med under 2011 års P3 Guld-gala. Hennes andra singel, "White Light Moment", utkom i oktober samma år. Både den första och den andra finns med på hennes självbetitlade debutalbum, som gavs ut i november 2010. 

New York Post listade Tove Styrke som en av de tio mest intressanta artister (som man ska hålla ett öga på) inför 2011. Och 2012 får musikintresserade och branschfolk från stora delar av världen chans att se sångerskan på en scen under Eurosonic Noorderslags regi.

Eurosonic sker i staden Groningen mellan 11 – 14 januari. Övriga akter som är klara: Amatorski (BE), School is Cool (BE), Phuture Shock (BG), Anna Aaron (CH), DVA (CZ), Casper (DE), Ewert and the Two Dragons (EE), Fuel Fandango (ES), Reckless Love (FI), The Bewitched Hands (FR), God is An Astronaut (IE), Hjálmar (IS), The Jacqueries (IT), Team Me (NO), Noiserv (PT) och Rams' Pocket Radio (UK).

Dagens Bilder

Topshop På Stockholm Fashion Night

Vi Blickar Tillbaka - Del 2

Klicka här för att läsa del 1.
Som jag skrev i del 1 så var nu Tove vidare i fredagsfinalerna. Och den första låten Tove sjöng var Katy Perrys hit "Hot N Cold". Tyvär så går det inte att bädda in koden för videoklippet men klicka här för att se den. Toves tolkning av denna låt var riktig bra.

Veckan efter det var det dags för rocktema och Tove valde låten "We´re not living in America". En låt som många kan och som är as bra.

Veckan efter det var det dags för Las Vegas temat! Det var ju ett tema vi aldrig hade sett Tove sjunga i, så det var ju spännande att se hur Tove skulle klara det. Och jag tycker att hon klarade det galant!Den fjärde fredagsfinalen var det temat "Världens bästa låt". Tove valde en Elvis Presley, som är ganska svårt att sjunga. Men jag gillar hur Tove gjorde den till sin egna och vågade att ens sjunga låten. Men annars så är det min favorit låt med Elvis så såklart så tycker jag att orginalet är bäst men Tove gjorde den bra.Nu kommer vi till det temat Tove fick jätte bra kritik. Denna fredagsfinal sjöng alla idolerna en låt och en duett. Temat för låten idolerna sjöng själv var "Topplistan" och Tove sjöng "I wish I was a punkrocker". Videoklippet nedanför det är en av mina favorit uppträdande med Tove under idol.Orginalet av Sandi Thom:


Både Tove och Sandi gör låten bra, så jag kan inte välja en favorit.

När det kommer till duetten så sjöng Tove med Erik Grönwall, som vann idol 2009. De sjöng låten "Kids" med Robbie Williams och Kylie Minogue.


De gjorde duetten riktig bra. För annars kan jag tycka att när Robbie och Kylie är ganska tråkig, men Tove och Erik gjorde den riktig bra.

Veckan efter det var det dags för "Kärleks veckan". Tove sjöng "Sweet Dreams" till sina fans. Den låten hade jag hört av skräckrockaren Marylin Manson men han har ju också gjort en cover på den låten för dom som egentligen sjunger den låten är "Eurythmics".


Sen så sjöng hon Ted Gärdestads låt "Himlen är oskyldigt blå" till sin farfar.


Veckans efter det åkte de fyra idolerna ner till Malmö för då var veckans tema "Arena". Tove sjöng först låten "Pride (In the name of love" som är en av U2´s låtar. U2 är en av mina idoler och en av mina favorit låtar med dom är just "Pride" så när dom sjunger den så är den ju självklart då den är bäst men Tove var jätte bra också.


Sen så sjöng hon Rainbows låte "Since you been gone". Och tack vare Tove så började jag lyssna på den låten, som är riktig bra.


Veckan efter det var det temat "Juryns val". Tove fick låten "Can´tget you out of my head" som är Kylie Minogue.


Efter de så fick Tove sjunga Whitney Houstons låt "The greates love of all". Den låten sjöng ju Tove på sin audition i Umeå.
 

Men när showen började så sjöng ju Tove, Calle och Erik "Don´t stop believing" av Journey.

Och som alla vet så tog Toves idol resa slut här. Tove gjorde jätte bra ifrån sig under hela idol resan. Jag vet att några framträdande var bättre dom andra. Men det kanske var bra att idol resan tog slut här för nu i slutändan så är Tove den som belv mest känd från idol 2009.

UPPTRADERING: Jag vet inte varför det ser så konstigt ut när. Men när jag gjorde inlägget så var det inte så.

Dagens Bilder

Elle - Backstage

Artikel Om ToveKlicka här för att komma till den.

Tove Om Framgången

Tove Gästar Programmet "Moraeus Med Mera"


Klicka här för att se programmet.

Tove Uppträder På Idol 2011

Ur ElleBilden hittade jag på Google så det är inte min bild.

♥Tove Bilder Del 39♥Det finns inte nått nytt om Tove så darför får ni lite bilder på henne.

Tove På Elles Framsida

Tove På Gröna Lund - 29 AugustiBilderna är tagen från denna flickr.

Dagens Bilder
Det finns inget nytt om Tove så bjuder på några söta bilder som jag inte laddat upp förr.