Call My Name - Musik Video

Svar På Tal

Fråga: Heej , älskar din blogg,
älskar tove , älskar allt med henne ho är så jävla perfekt och har allt , men vet du var hon har köpt den där svarta saken som hon har på sig när hon sjunger i södertälje ?

Svar: Tack så mycket för komplimangen det betyder. Angående din fråga så tyvär så vet jag inte vart hon har köpt den.

Tove På Elles FramsidaTidningen är ute i butik nu.

Tove Med Linnea

Bild Från Inspelningen Av "Brains Out" Musikvideo

Toves Sista Konsert För Denna Turneé - Uppsala


Klicka här för att komma till hemsidan jag sparade bilderna ifrån.
Klicka här för att komma till hemsidan jag hittade videoklippen ifrån.

Caotico & Tove Styrke - Brains Out

Tove Styrke slutspurtar i Falun

Den självbetitlade debutens elektropop gick hem i många läger. Nu kommer Tove Styrke till Falun.

Den självbetitlade debutens elektropop gick hem i många läger. Nu kommer Tove Styrke till Falun.

Tove Styrke är på sluttampen av sommarens spelningar och känner sig taggad att krama ur den sista energin under Granny goes street.

– Det blir alltid någonting extra, säger hon.

Tove Styrke plockades upp av Anders Bagge i Idol 2009 och slutade som trea i tävlingen. Sedan dess har hon tagit några rejäla kliv och hennes elektropopbaserade debutalbum föll både kritiker och publik i smaken.

På den samarbetade hon med låtskrivare som Adam Olenius, Lykke Li och före detta falubon Peter Ågren.

– Skäggapan? Ja, han är jättetrevlig, jag gjorde den nya singeln från i somras med honom också. Det går väldigt smidigt att jobba med honom, vi bidrar med olika saker.

Live får låtarna nytt liv och Tove Styrke tycker att skillnaden är ganska stor jämfört med hur de låter på skiva.

– De funkar bra. Man måste prova sig fram och det har varit mycket "trial and error". Nu känns det som om allt har fallit på plats.

Det har ryktats om en ny Tove Styrke-skiva redan till hösten, men den kommer att dröja till nästa år.

– Om allt går som det ska, vi har börjat lite smått. Jag kommer inte att gå för långt ifrån det som är ute nu, jag trivs i den genren. Jag vill göra det lite mer personligt. Det känns som om jag har lärt mig mycket om mig själv i sommar, vad jag tycker är roligt.

Själva låtskrivandet är ganska nytt för Tove Styrke. Inspirationen kom i mötet med de olika människorna hon jobbade med. Om hon kommer att ta mer plats som låtskrivare själv på kommande skiva är dock inte säkert.

– Kanske, det beror på vilka jag jobbar med.

Förra veckan medverkade Tove Styrke i projektet Ringar på vattnet, en låt som skrevs spelades in under en dag på initiativ av rapparen Petter för att säljas till förmån för Radiohjälpens insamling till Afrikas Horn.

– Det kändes som en bra sak. Vi var sjutton personer i studion och alla turades om att göra sin grej. Några satt och skrev en melodislinga eller en text, andra lade sång. Det var som ett löpande band.

Kontakten med fansen är viktig och på sin hemsida lägger Tove Styrke ut videodagboken A million copies, där man bland annat får följa henne bakom kulisserna och i mötet med publiken.

– De är ofta med i klippen, det är viktigt att de känner sig sedda. De betyder mycket för mig.

Nyligen gästade hon Niklas Strömstedt i hans nya tv-show och i somras besökte hon Orsa för att vara med i Kalle Moraeus program, som snart kommer på tv.

– Det var jättekul, vi målade dalahästar, åt middag och repade inför inspelningen på kvällen. Kalle var väldigt gullig och omhändertagande.Klicka här för att komma till en annan artikel.

Tove Uppträder På Granny Goes Street


Tove Styrke Satsar Hårt På Musiken

 

Tove Styrke, som fyller 19 i november, ser fram emot att komma till Falun och säger att hennes fans betyder mycket för henne.
- Fansens liv är musiken, precis som för mig, säger hon

Omvandlar känslor

Enligt Tove är hon inte alltid glad, men hon omvandlar sina känslor till energi så att hon orkar. Hon är även en väldigt social person men behöver ändå egentid.
- En timme på hotellrummet gör mycket, säger hon.
Självförtroende är svårt i musikbranschen tycker Tove.
- Det gäller att vara selektiv i det man väljer att tro på. Var ärlig mot dig själv, det är viktigt!
Enligt henne själv är hennes musik äkta, hon vill att musiken ska vara bra från grunden. Hon tar inspiration till sin stil från många stora artister, till exempel Queen och Cindy Lauper.


Tove Styrke från Umeå kom trea i tv-programmet Idol 2009 och sedan dess har hon haft fullt upp. Hon har släppt en självbetitlad skiva och turnerat med Rix Fm festival.
- Jag fick lov att sluta skolan, annars skulle både utbildningen och karriären fått lida, säger Tove.
Hon har turnerat sedan maj och säger att det är något speciellt med att turnera. Hon har ett noga utvalt team som hon jobbar med.

Kringelfestivalen Södertälje 2011Tove kommer in vid 06:26

Tove Styrke Spelar In Musik Video I Umeå


Tove Styrke spelar in musikvideo till nya låten ”Call my name” i Umeå i dag.

Tove Styrke är nominerad till Aftonbladets musikpris Rockbjörnen för Årets kvinnliga liveartist och Årets genombrott. Tävlingen avgörs i dag och i kväll offentliggörs vinnarna.
Men Umeåartisten är inte på plats på Gröna Lund. Hon befinner sig just nu någonstans i Umeå för att spela in musikvideo till färskaste låten ”Call my name”.
Pressansvarig för Styrke är dock mycket förtegen om exakt vart och när videon spelas in och media är inte välkommet att närvara.
- De ska spela in videon på kort och effektiv tid, säger Petra Åkesson, pressansvarig.
Men hon kan avslöja att de fick lov att byta regissör med kort varsel då den tänkta regissören är fast i New York.