Hhahhahahah

Hahaha alltså Annie, HuneyBunySuny(stavning?) och Aileen är samma person Aileen är hon som äger bloggen tovefan.blogg.se för jag kollade på IP koden och dom var likadana! Fy fan vad fegt ! Satt och garvade!


Tove tjuv eller kär?Älskar den här videoklippet!
Och till er som inte tror på mej och tror att jag har kopierat från tovefan.blogg.se sök tele2 idol på Youtube så komemr deet videoklippet som ni hade kommenterat ifrån!

Svar på tal!

Svar till Anni och HuneyBuneySuney: JAG KOPIERAR INGENTING Från tovefan.blogg.se! Jag kollar knappt på hennes blogg! Och tror ni mej inte så kan ni söka så hära på youtube! Tele 2 idol ! Så kommer den fram! Så tänk förre! Och en annan sak hon äger inte videorna utan vem som hellst kan kopiera länken ! Jag säger inte detta på ett dumt sätt utan på ett vänligt sätt!
 

Erik sjunger godnatt sång för ToveHahhah *DÖR AV SKRATT*

Tove i The Voice!

Tove om sorgen efter vännernaNaww hon är så söööt!

Tove: Jag lever farligt

Tove efter Club Idol

¨Foki tyckte att Tove borde vinna idol!Det kommer att komma mycket med videoklipp idag!<3

Svar på tal!

Anne: Jag har inte tagit nått från Tovefan.blogg.se! Jag kan leta själv hade jag gjort det så hade jag kommenterat det! Så du vet ju ingenting så varför kommentera då!¨
Aileen : Samma svar som ovanför! Jag har inte tagit nått från dej!

Vilken tycker ni är Tove´s bästa uppträdande?

Vilken tycker ni är Tove´s bästa uppträdande?

All These Things That I've Done?
Life on Mars?


Hor N Cold?


Will you be there?


We're Not Living In America?Mack the knife?


In the getto?


I wis I was a punkrocker?


Feat Erik Grönwall Kids?


Himmlen är oskyldigt blå?


Sweet Dreams?


Pride?


Since you been gone?


Can get you out of my head?


The greatest love of all?
'

Själv tycker jag alla hennes uppträdande var och fortfarnde är lika bra! Men ska jag välja sp blir det himmlen är osyldigt blå och The greatest love of all! Himmlen är osyldigt blå där fick man se en helt annan Tove vi var vana att se! Och hon gjorde det så j***a bra alltså! Serriöst bäst! ;) Och The greatest love of all var ju hennes första och sista uppträdande i Idol och de var ju på hennes audition jag börja digga och gilla Tove!<3 Och hon sjöng ju på sin audition The greatest love of all!<3 Så men vad tycker ni?

Så j***a lite upptradering!

Alltså jag spricker snart! Jag hatar att bara upptradera typ nästan 1-3 gånger i veckan! Det händer ju typ nästan ingenting ! Tove är så hemlighetsfull, mendet kanske man ska vara om man ska släppa en skiva men ändå jag sprikcer snart!Jag har inte nå j***a tålamod kvar längre!!!! Jag letar och letar och letar och letar men hittar ingenting! Och jag har ju en annan blogg om mina andra idoler Vanessa Anne Hudgens och Justin Drew Bieber(bloggen heer www.foreverjustinvanessa.blogg.se ) Och där hinner jag nästan inte med allt upptradering för de är så himla mycket! Och om Tove? Ja ni ser själva hur lite det är!

Var det bra att Tove kom 3:a i Idol?

Jag har tänkt på en sak, jo att var det bra att Tove kom 3:a i Idol? Egntligen så tycker jag att de är hiss och diss för att om hon kom på första plats så skulle vi ha haft en skiva redan nu och de skulle vara underbart! Men att hon kom på tredje plats och fick kontrakt så är det också bra! För att få hinner Tove att tänkta ordetligt för att ha bra låtar och inte behöver att bli stressad och hon hinner att utvila sig! Ochd et är ju bra! För Eriks skiva var tvungen att släppas en vecka efter han hade vunnit och då måste ju hann vara snabb och så hinner han inte tänka noga på vilka låtar han ska ha utan de måste gå snabbt och jag tror också att han blev rikitigt trött efter det och medasn han hållde på att göra skivan! Så darför så tycker jag nästan att de var bra att hon inte vann men på ett sätt inte! För ingen säger ju vad som kommer att hända med Tove! Så men vad tycker ni? Hade det varit bättre att Tove hade vunnit hela Idol eller att hon kom på tredja plats? Men i mina ögon så är Tove en vinnare och kommer alltid att vara det...
Ni får också 2 fina bilder på den underbara Tove:


Gammal intervju med Tove!

Tyst som en mus*

Det har varit så tyst om Tove! Sony music sa ju att hon skulle släppa ett album och sen da? Varför meddelar dom inte nått mer? Tove har skrivit på sin bdb(bilddagbok) att hon har varit med Sony music men inte när albumet eller kanske en singel kommer ut. Men nu vet jag inte om jag tror att albumet kommer ut på sommaren för om den skulle ha gjort det så skulle en singel komma ut först! Men ingen singel har kommit ut ingenting har kommit eller jo bara några sekunder från young heart men vi Tove fans vill veta mer om Tove!!! Jag orkar inte längre vänta mer!! Men jag har en ide!:) Jo att kan inte alla Tove fans sicka in en video eller att bara prata om hur mycket dom älskar henne och hur mycket dom vill att hon ska släppa en skiva eller bara att säga nånting som kommer att hända i framtiden med Tove!<3 Fast alla vet ju att Toves framtid ärljus men ändå=) Och efter ni har spelat in en video så sickar ni den till toveeverbloggen@hotmail.com så kommer jag göra en hell video av den och lägga in den på Youtbe och efter det ska jag sicka länken till Tove på bdb;) Visst låter de bra alla Tove fans? Så kom igen Tove fans sprid detta vidare satt det kan gå och göra en video!<33 Ha det gött;)

3 Söta bilder på Tove:
♥Tove bilder del 23♥
Några av bilderna kommer från www.tovestyrkeostman.blogg.se hahaha vilket sammanträffande vi fick för hon som äger tovestyrkeostman bloggen ladda up alla bilderna jag har laddat up och när jag såg bilderna så tänkte jag har inte jag också många av dom bilderna? så jag gick in i Tove mappen där jag sparar alla mina Tove bilder och längst ner typ hittade jag bilderna;) Hahaha så typiskt mej jag glömmer bort saker och ting så snabbt:)

♥Tove bilder del 22♥

Det finns typ ingenting om Tove just nu vilket är synd för att vi Tove fans vill ju veta saker och ting men aja ni får nöja er med några gammla bilder;)

♥Tove bilder del 21♥
Snygga bilder på snygga och bästa Tove!<3

Young Heart

Jag brukar inte läsa Tove bloggen så mycket men en läsare tipsade mej att det fanns ett littet videoklipp med Tove på http://tovestyrkebloggen.wordpress.com/ så jag kollade runt litte och hittade en låt man kunde ladda ner med Tove fast den vara bara i några sekunder:/
Men aja här är länken där man kan ladda ner det jag laddade ner : http://www.speedyshare.com/files/22221500/toveapititretare.mp3 Om det trasslar till sej så kan man ladda ner här ifrån med: http://dumaffe.weebly.com/rock-n-roll.html
Och sen hittade jag ett videoklipp med Tove:)
 

Ser ni Tove? Hihi hon sjunger bäst ;)
 Och sen hittade jag en artikel om Tove på Tove bloggen här kommmer den:

Tomas har hittat ett blogginlägg som bör få alla Toves fans att andas ut. Tove Styrkes musik kommer att ges ut av Sony och tycks vara både creddig och svinbra. Hur har detta läckt ut? Jo, Mårten Andersson i RAW Comedy Club var på firmafest med Sony och då spelades Toves kommande musik. Så här skriver han idag på RAW:s blogg:

”Var ju nyligen på kick off med resten av Sony Music som är delägare i RAW. Det spelades en massa grym, kommande musik på kick offen också såklart. Vore ju konstigt annars. Idol-Toves kommande grejer kommer få creddmaffian i Stockholm att bajsa på sig. Det kunde lika bra varit The Knife eller Robyn men är alltså Tove. Svinbra. ”

Musica la Tove Styrke del 12

Juryns kommentar:"Du bevisade att du kunde ta den här låten och göra den till din egen" Sa Andreas

Min kommentar: Själv tycker jag som Tove låten är vädig plat det är typ bara Can get ypu out of my heade och lalala men jag tyckte att den vart bäst när Tove sjöng den;)

Juryns kommentar: Jag sitter här och sumerar din höst och jag tror att du har en värdig plats i finalen sa Laila Bagge.

Min kommentar: Jag hoppades att det Laila sa blev sann men dte blev det inte:(
Men när jag såg denna uppträdande och när Tove åkte ut den veckan så tänkte jag "Början tog oss till slutet"


<--- Bild från när Tove sjöng;)<-- Bild från när Tove sjöng för sista gången i Idol!<3


Jaha nu tar Musica la Tove Styrke också slut vad ska man hitta på nu da i bloggen?
Det händer ju inget nytt om Tove just nu:/