En Bild Från SVT!

Har Tove Ännu En Till Tatuering?

En person vid namnet Jimmy och en annan som kommenterade med namnet E skrev en kommentar att Tove hade en till tatuering som föreställer en snöflinga. JAg skulle bli väldig tacksam om ni kunde länka en bild nr man ser snöflingan eller om ni har hört det från nån videoklipp så kanske ni kan länka videon?
Jag kommer såklart att länka eran blogg eller nått annat ni vill att jag ska länka men de r om ni villl;)
Ha det gött// Demhat Bieber

Bild Från När Tove Uppträde I Linköping!

Har Tove En Ny Tatuering?

Som många redan vet så har Tove en hjärt-tatuering på armen (kolla bilden nedan)Men när jag kollade på bilden nedan så hittade jag en annan tatuering på hennes hals!(Kolla bilden nedan)

Tove Släpper "High And Low" I Sex Versioner!1. High And Low (2011 Remake)
2. High And Low (Boeoes Kaelstigen Remix)
3. High And Low (Boeoes Kaelstigen Remix -Radio Edit)
4. High And Low (Juuso Pikanen Remix)
5. High And Low (Tomi Kiiosk Remikksi)
6. High And Low (Umeå Remake)

Boka Toves skia med sex versioner av "High And Low" HÄÄÄÄR!

♥Tove Bilder Del 28♥

2 Bilder Från "ELLE" Gallan!

Tove Uppträder På "RIX FM"

Tove Ger Styrkesbesked!


Det är inte alltid bäst att komma först. Tove Styrke har precis släppt sitt debutalbum ”Tove Styrke” ett drygt år efter hennes medverkan i ”Idol”. Då kom hon på tredje plats, nu är hon hetare än någonsin. ”Rapp, elegant danspop” skrev DN:s recensent. Ikväll spelar hon på Debaser Medis i Stockholm. Det är hennes första turné som artist med eget material.

– Det är väldigt speciellt när man aldrig har gjort det förut. Många som var med i ”Idol” hade frontat band i sin hemstad, men jag hade bara gjort diverse framträdanden i skolaulan. Det tar tid att lära sig att läsa av publiken och att dra hela lasset själv. Men det har varit lärorikt. Första giget var en katastrof, Umeågiget var hur bra som helst. Publiken är över huvud taget väldigt med, musiken verkar ha nått fram och landat på något sätt hos folk, säger Tove Styrke som fyllde 18 år förra månaden.

Vad har du för publik?
– Väldigt blandad. I Umeå fanns både min gamla mattelärare och tjejer i min egen ålder. I Göteborg var det en grupp 20-åriga grabbar som stod och sjöng med och kunde alla texter, det var jättekul!

Kvällens spelning gör Tove Styrke tillsammans med sin ”maskinist” Stefan Thor.

– Jag kallar honom så för att han spelar typ samplade ljud, fast live. Det är tryggt och samtidigt väldigt kul, för man kan improvisera och ändra mycket, experimentera, trots att det är elektroniskt.

Eftersom Tove Styrke hamnade trea i ”Idol” fanns det ingen press på att göra en skiva direkt. Skivbolaget lät henne jobba på sitt eget sätt, långsiktigt, utan stress. Resultatet blev en genomarbetad debut där hon samarbetat med bland annat Janne Kask från Brainpool och Adam Olenius från Shout Out Louds.

Vad är din största lärdom från 2010?
– Det har hänt jättemycket under det här året. När jag var med i ”Idol” gick jag ju fortfarande i skolan och sjöng i kör. Jag har lärt mig att vara öppen, men också att lita på instinkterna, på att jag faktiskt kan någonting. Sedan har jag också lärt mig att lyssna på dem som är mer rutinerade än jag. Duktiga musiker som det gått bra för av en anledning.

Vad är dina planer för framtiden?
– Jag är peppad på att sätta mig och skriva nya låtar. Jag har hittat det som jag tycker är roligt just nu, men artistskapet förändras ju hela tiden. Innan jag tar steget att satsa på en karriär utomlands vill jag kunna presentera mig ordentligt och hitta min genre. Min smak är väldigt bred, det finns så mycket musik som jag tycker är bra.

Vet Ni En Sak?

Jo jag har hellt glömmt bort att den 2 Januari så fyllde bloggen 1 år!
Förlåt för att jag inte har skrivit det förr men nu vet ni iallafalll;)

2 Bilder Från P3 Guld!

2 Bilder Från Go Kväll!

2 Bilder Från När Tove Sjunger På Debaster!

2 Andra Bilder Från "P3 Guld"

En Bild Från " Allsång På Skansen"

Dagens Bilder!

En Söt Tove!


Dagens Bild:Skriv kommentar om ni tar bilden! Eller länka mej!!!;)

BACKSTAGE AV GRAMMIS!

Tove Avslöjar Sina Idoler!

Jag kan inte bädda in koden men klicka HÄÄÄR för att se videon;)

♥ Tove Bilder Del 27 ♥

Snälla kommentera om ni tar bilderna eller om ni tar dom och lägger ut dom på din blogg så skriva att dom är från min blogg !;)
Snälla!!

2 Bilder Som En Tjej Har Ritat Av Tove!Wow! Jag blir så facinerad när jag ser bilder där andra personer har ritat på nån kändis.

Klicka HÄÄÄR för att läsa tjejens blogg;)

Artikel Om Tove!

Klicka HÄÄÄR för att se artikeln;)

2 Reklamer För Tove!Jag har även sett andra saker om Tove men då hade jag ingen kamera med mej så tyvär så tog jag inga foton fast de var inte så stort utan bara att hon skulle vara i Stokcholm den 17 December;)

KOPIERA INTE BILDERNA!
För tidningarna är mina!

Tove Styrke - Tove Styrke

Jag har glömmt bort att visa min Tove skiva för er!;)
Mne nu får ni bilder från den;

Bilder Från När Tove Uppträder På Scharinska!

2 Bästa Albumet I Sverige!

En brittisk sida har skiriv de 5 bästa skivorna i Sverige och Tove kom på andra plats!:)
Första plats kom Robyn (älskar henne).
Men klicka HÄÄÄR för att komma till sidan;)