Dagens Bild

Tove Uppträder På Rix FM Festival I Stockholm - 22 Maj

Bilder Från Trästocks FestivalenBilderna är kopierade från denna sida.

Tove Uppträder På Storsjöyran - BilderKlicka här för fler bilder.

Dagens Bilder

Tove Uppträder På Trästockfestivalen

Tove Uppträder I Västerås


♥Tove Bilder Del 35♥

Tove Styrke Har Inte Bråttom

Tove Styrke har inte bråttom NYKOMLING  Ibland behöver man inte vinna för att lyckas. Umeå-tjejen Tove Styrke kom "bara" trea i Idol men efter det har det gått uppåt, bland annat rankade New York Times henne som ett av tio heta namn att hålla koll på 2011.

Just innan PT når Tove Styrke hemma i uppväxtstaden Umeå har hon klarat teoriprovet. Nu är det bara uppkörningen kvar innan körkortet är hennes. Man glömmer lätt det, att en av de senaste stjärnorna på den svenska popscenen faktiskt bara är 18 år. När hon kom trea i Idol 2009 var hon bara 16.

- Jag är glad att jag är ung, jag kan hitta vad jag vill göra och göra det. Samtidigt har jag marginal att göra några fadäser, säger hon.

Ingen USA-hets
Det senaste året har varit hektiskt. Skivsläpp, turné och ett ständigt resande mellan Umeå och Stockholm. Därtill utsåg New York Times henne till en av 10 nya artister att hålla koll på inför det här året med orden "Hon är snygg, hon är popperfektion, hon är svensk". Man kan tänka sig att det stressar en svensk 18-åring, men Tove Styrke tar det, precis som resten av hennes karriär, med ett lugn.

- Jag försöker göra nästa steg så bra som möjligt. Jag har ingen hets att bli stor i USA även om det finns en längtan. Funkar det inte, fine, skit i det. Men det är jättestort att få vara med över huvud taget. Det sporrar mig snarare än pressar.

Hemma i Umeå försöker Tove ta det lugnt och hitta tid att umgås med familj och vänner. Hon säger själv att hon är ganska bra på att göra ingenting och berättar hur avkopplande det är att få komma hem mellan gigen runt om i Sverige varje helg. Hon skrattar åt att hennes lugn skulle ha något med att hon är norrländsk att göra, men tror inte att det är bra att tänka för mycket på allt som händer för henne.

- Det är både och, man får inte tänka för mycket, men ibland är det bra att stanna upp och faktiskt tänka på att jag fått P3 Guld (som årets nykomling) och att det går rätt bra.

Hennes debutskiva hade ett elektroniskt och poppigt sound, första singeln "Million pieces" skrevs av Shout out louds-sångaren Adam Olenius. Tove Styrke vill inte dra några paralleller med de låtar hon sjöng under sin medverkan i Idol. Vilka hon samarbetade med påverkade automatiskt vilket håll soundet på den färdiga skivan tog. Men på varje låt hade hon ett finger med i spelet, även om hon inte skrivit vare sig text eller musik, som aktiv part i studion och bollplank. Allt för att låtarna skulle kännas som hennes egna.

- Jag tror att det hade varit annorlunda om jag inte varit inblandad. Det hade känts fel. Jag vet inte alls hur nästa skiva kommer att låta.

Hon har också skrivit en del låtar själv:

- Det var en spärr att komma över. Jag har inte skrivit mycket alls tidigare och inte sett mig själv som någon textförfattare. Det lossnade inte före jag fick ett kvitto av dem jag jobbade med att det jag gör låter bra.

PIteå-premiär
På PDOL blir det premiär på en scen i Piteå. Hon tycker däremot alltid att det är speciellt och lite nervöst att spela i norra Sverige. Publiken kan lätt vara lite svårflörtad och allra värst är det att spela i Umeå.

- Det är så konstigt, man känner halva publiken och vågar inte showa lös (skratt).

I ett annat skede av livet har däremot Toves musikintresse fört henne till Piteå. Som 10-åring deltog hon i musikkollot här.

- Jag var minst, skiträdd och jag sjöng skitdåligt. Sen såg jag de äldre tjejerna som sjöng så bra och ville vara som dem.

Det var åtta år sedan. Till slut gick det ju ganska bra trots allt.


Källa: http://www.pitea-tidningen.se

Fin Bild På Tove Och Nikeisha

Tove Uppträder På "Rix FM" Festivaln I Trollhättan

Tove Uppträder På Lilla - Torg I KristianstadJag gillade henne redan i idol... det va något visst med henne som jag inte kunde sätta fingret på... men ikväll kom jag på det... en grym blandning mellan Madonna och Marilyn Monroe... helt ok musik men hennes utstrålning... shit... hon kommer gå långt och vara länge...

Klicka här för att komma till inlägget jag kopierade bilderna och texten ifrån.

U2 - Världens Finaste

Jag vet att jag inte bloggar om U2 men ni måste se videon. Killen som spelar gitarr är ett fan som hade en skylt där det stog "Blind Guitarrist. Ta Upp Mig På Scenen" och såklart så ska jag Bono (han som sjunger) alltid vara så snäll så han tog upp honom på scenen. Och han får ... ja det får ni se när ni kollar på videon.U2 är en av mina idoler, ska jag erkänna så lyssnar jag på dom mer än vad jag lyssnar på Justin, Vanessa och Tove. Alla har ett hjärta av guld och Bono är en av väldens snällaste personer. Mer än halva hans förmögenhet går till vägörenheten.

Tove På Premiären Av Smakpremiär: Tex Mex Tapas

Bild Från Toves Facebook

Backstage Med ToveKlicka HÄÄR för att läsa artikeln.

Styrke Får Slita Hårt I Ösregnet 
KARLSKOGA. Det har gått oväntat fort för Tove Styrke att tvätta bort stämpeln som nio av tio ”Idol”-deltagare märkligt nog skyr som pesten. Den att de faktiskt har varit med i programmet.

Men redan två år efter att sångerskan kom trea och med bara ett album bakom sig skulle få välja att slänga in ”Idol”-prefixet. I stället ser vi Tove Styrke som en lovande debutant med stark integritet. Lite som det var med Amanda Jenssen.

Vacker röst

Hemligheten är, förutom att låtskrivare som Janne Kask och Lykke Li har hjälpt till, att Styrke har hittat så rätt musikaliskt. Det popelektroniska formatet passar 18-åringens sprött hesa röst perfekt.

Live håller sångerskan som bäst på att hitta ett scenspråk med samma pondus. Uppbackad av en syntstark trio ser hon aldrig vilsen ut, men heller inte lika självsäker som hon förmodligen vill. De snygga poserna blir ofta mer utstuderade än riktigt övertygande.

Men så har hon ett extra tufft jobb i kväll. Styrke får slita inför en orättvist liten publik – som dessutom hela tiden riskerar att ge upp för det obarmhärtiga spöregnet som har tagit över festivalen. Då är det svårt att få den drygt halvtimmeslånga spelningen att explodera på riktigt.

’Idol’-Tove snart Tove

Att Tove Styrke ändå lyckas göra ett helt okej intryck är bara ännu ett bevis för att vi snart har glömt hennes tv-karriär helt.

Million Pieces - Vimeo

Bilder Från Toves Twitter

Karlskoga Kuriren Om Tove

 

Munther + Styrke = DuettFy fan vad kul! Jag älskar Ulrik och Tove så jag tror att duetten kommer att bli rikitig bra(:

Tove Uppträder På Putte I Parken
Bilder Från Nikeishas Blogg

Tove Styrke - Copy 8

Tove Uppträder På Popadelica

Före detta IDOL-deltagaren Tove Styrke är numera en uppmärksammad artist som till och från jämförs med Robyn. Huruvida det är en relevant jämförelse kan vi kanske låta vara osagt. Fascinerande är att hennes mest trogna fangrupp tycks bestå av tonårskillar då det är just sånna som är placerade längs hela första raden framför scenen.


F

Videoklipp Från Peace&Love Festivalen I Borlänge

♥Tove Bilder Del 34♥


Artikel om Tove i Sommarnytt (aka Bollnäsnytt)


Idag kom Sommar nummret av Bollnäs nytt i min brevlåda när jag kollade i tidingen så såg jag att de hade intervjuat Tove så jag skriver nu av intervjun här och om ni kopierar intervjun länka mig eller skriv en kommentera.

"VI  KOMMER ATT ÄGA PÅ SCENEN"

För två år sedan slog Tove Styrke genom i Idol. Nu står hon på egna ben och blir jömförd med Robyn och att hon är Sveriges nästa musikimport . I Sommar besöker hon Hälsingland.

Du är ute på din första turné nu, hur är turné livet?
-
Svettigt, värmeböljan tär på en fysikst men det blir grymma spelningar.

Du kommer till Hudikkalaset i slutet av juli, har du varit där förr?
-
Jag har sett det på film. Vet också att om man googlar Hälsingland får man upp bilder på natur och getter.

Du blev omskriven i New York Post som en av de tio mest intressanta artister att hålla ögonen på under 2011. Vad tänkte du när du läst det?
-
Blev chockad och lite varm trodde nog aldrig att något sånt skulle hämda.

Du jämförs ofta med Robyn, hur känns det?
-
Hedrande är ett högtravande ord, men det är nog så det känns, Robyn är fantastisk!

Du har fått en väldigt bra start på året, hur ska du toppa det?
- Bra respons och ett ökat intresse för det jag gör är sånt som sporrar mig. Det får mig att vilja bli bättre, skriva bättre låtar, ge allt jag har och ytterligare 150 procent rill på scen, jobba hårdare. Jag älskar mitt jobb, jag älskar musik, jag älskar mina fans och jag försöker så gott jag kan älska mig själv.

Idol, debutalbum, priser och så en turné, hur har ditt liv förändrats under de här två åren?
- Jag har lärt mig att gå i över femton centimeter höga skor, koka saker (har ingen fläkt i min lägenhet), skrivit 10 bra låtar, skrivit 100 dåliga, typ så.

Du kommer från Umeå, vad betyder Norrland för dig?
- Umeå är en del av mig, jag är formad där och hae min grund där.

Vad kan vi förvänta oss för konser när du kommer till Hälsingland?
- Två syntar, två baser, trummor och Tove, förhoppningsvis i mitt nybyggda vardagsrum. Och vi kommer att äga.

Tove Styrke

BOR:  Stokcholm
FAMILJ: Mamma, Pappa, syskon och en hund+extrafamilj på turnén.
GÖR HELST EN HELT LEDIG DAG: Vill inte vara ledig, måste jag så stirrar jag apatiskt in i en vägg tills jag kommer på något brilijant. Annars sover jag.
SOMMARPLANER UTÖVER TURNÉRANDET: Umeå
FESTIVAL DU GÄRNA SJÄLV BESÖKER, OCH VARFÖR JUST DEN: Putte i parken, Trästockfestival och Peace&Lovs electric circus. Tove Styrke ska vara där, har hört att hon är grym.