Ny intervju med Tove

 
Klicka här för att läsa intervjun. 

Intervju med Tove för VK

 

Tove gästar "PSL"

Klicka här för att se programmet.

Ny artikel om Tove

Hennes nya singel Borderline som kommer finnas med på albumet som kommer ut i mars 2015.

Det här skulle kunna vara början till en comeback. För det har gått några år sen Tove Styrke gjorde ny musik och till Musikguiden i P3 berättade hon att hon nu verkligen kände ett kreativt driv som kommit tillbaka igen.

– Sedan kom jag bara till en punkt där det kändes som, "vad fasiken håller jag på med". Jag vet ju vad jag vill göra och kände verkligen suget att skriva och göra grejer, ett kreativt driv som kom tillbaka på något sätt. Vilket jag är väldigt glad över, säger hon i programmet.


Den här veckan är Tove Styrke, som nyligen har kontrakterats av RCA Records i England och USA, aktuell med två spelningar i London. I Onsdags förra veckan  framträdde hon på Notting Hill Arts Club under vinjetten New Shapes och på torsdagen stod hon på Old Blue Last med Line of Best Fit som partner.

Just nu är Tove Styrke aktuell med nya singeln Borderline. Låten har snabbt blivit en internationell bloggfavorit och toppat Hype Machine. Popjustice har skrivit "every single kind of brilliant" och I The Guardian menar recensenten att Tove Styrke "puts most other pop stars to shame".

Även den på Svalbard inspelade videon har fått internationell uppmärksamhet efter det att bloggen The Fader haft premiärvisningen. Med musikvideon stödjer den svenska sångerskan Greenpeace och uppmanar lyssnarna att ansluta sig till organisationens kampanj Save The Arctic , som syftar till att stoppa borrning efter olja och industriellt fiske i området.

Lyssna på Toves EP!

Klicka här för att komma till spotify för att lyssna. 
 

Förhandsboka Toves EP!

 
Klicka här för att komma till iTunes för att förhandsboka Toves EP.

Nya artiklar om Tove

Klicka här för att läsa artikeln från nylon.com. Om ni klickar på den här länken så kan ni även höra en ny låt med Tove som heter "Brag".
Klicka här för att läsa artikeln från perezhilton.com
 

Tove i London - bilder och video

 
 
Tove hade två spelningar i London. Vissa bilder är från Notting Hill Arts Club och vissa från Old Blue Last.
Set lista: 
- Brag
- Walking a line
- Decay
- Borderline
- Burn
- Ego
- Snaren
- Even if i'm loud it doesn´t mean I´m talking to you. 
 
 
 
Facebook gruppen, Vi som är fans av Tove Styrke, var på inspelningen. Så en video och några bilder är från dem. 
Såhär skriver dom på sin facebook sida angående spelningarna. 
"Båda spelningarna var fantastiska och det var verkligen roligt att nytt material spelades live långt innan skivan ska släppas. Det var riktigt bra respons från den Brittiska publiken, som Tove än så länge är relativt okänd för. Fler låtar kommer givetvis på skivan när den är klar någon gång i vår. Då kan vi förhoppningsvis se fram emot uppträdanden i Sverige, och kanske även i USA. Vi håller er uppdaterade!"