Två nya spelningar med Tove Styrke



Tove Styrke kan inte berätta något om sina hemliga projekt, men hon kan fortfarande uppträda. Signaturerna Peter och Tomas tipsar om två spelningar, som Tove gjort eller ska göra i Umeå.

Tove gästsjöng på skolinvigningen

Vid skolinvigningen på Ålidhem kom en överraskningsartist upp på scenen: Tove Östman Styrke, känd från Idol, sjöng med sitt gamla jazzband inför skolelever och personal.

Det var en uppskattad musikstund, som följdes av mer mogna musikanter i form av Kalasorkestern, med en bred repertoar av rock, Tore Skogman och O sole mio.
Sedan blev det bandklippning av politiker från de tre ansvariga nämnderna (fritid, kultur och skola), samt rundvandring och fika.





Tove sjunger - för Tanzania

Nästa lördag, 30 januari, satsar ungdomarna på Hamnmagasinet i Umeå på att hjälpa barn i Tanzania. En av artisterna är Tove Styrke, känd från Idol.

Insamlingskvällen går alla vinster går direkt till barnhemmet Light in Africa.
- Vi tycker det känns bra att kunna ställa upp för de som behöver det, säger Jessica Lindgren, initiativtagare till satsningen.
Engagemanget mynnar från en resa då Jessica och några fler åkte till Tanzania och besökte barnhemmet Light in Africa. Med sig hem från resan hade de även ett lager smycken som säljs under kvällen av Go Wild - ett UF-företag som specialiserat sig på just smycken från Tanzania.
- Det är helt fantastiskt, alla artister ställer upp gratis, säger Jessica.
Arrangörer är Västerbottens Läns Landsting, Hamnmagasinet och Studieförbundet Bilda.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: